Tájékoztatás sertéstartók részére

Tájékoztatás sertéstartók részére

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2019. november 20. és november 29. között Önkormányzatunk sertésösszeírást végez. Kérünk minden sertéstartó gazdát, hogy a fent megadott időszakban személyesen fáradjon be a Polgármesteri Hivatal harmadik emelet 66. számú irodájába munkanapokon 9 óra és 15 óra között. Az adatszolgáltatás, ami minden sertéstartó részére kötelező egy adatlap kitöltésével valósul meg.

A sertésösszeírást az országos főállatorvos tette kötelezővé.

Amennyiben a sertésösszeírásban részt vesz, és a kitöltött kérdőívet aláírásával igazolja, bármilyen bejelentési kötelezettség alá tartozó sertésbetegség esetleges előfordulása esetén jogosulttá válhat az állami intézkedés keretében leölt állatainak 100%-os kártalanítására.

A tájékoztató levelet 2019. november 20. napjáig minden szeghalmi lakos részére eljuttatjuk. Kérjük, hozzák magukkal ezt a tájékoztató levelet, amelyen igazoljuk, hogy az adatszolgáltatást teljesítette.

Kérünk minden sertéstartót, hogy mind a saját, mind a közösség érdekében a nyilatkozatával segítse Szeghalom sertésállományának teljeskörű felmérését!

 

Szíves együttműködését megköszönve:

A Szeghalmi Polgármesteri Hivatal

munkatársai