Nyilatkozat!

A Városi Sportcsarnokban április 15-én megrendezésre kerülő  IV. Szeghalmi Országos Mazsorett Fesztivál egyik támogatója Dr. Rédei István Elnök Úr a Sárrét -COOP Zrt. vezérigazgatójának a nyilatkozatát tesszük közzé:

„A Co-op Star Zrt. az idei évben támogatja a IV. Szeghalmi Országos Mazsorett Fesztivált. Dr. Rédei István elnök-vezérigazgató elmondta, hogy a mai világban egy vállalatnak nem elég kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtania, kell, hogy olyan utat is találjon, mely a humán értékek felismeréséhez vezet. E filozófia értelmében a Co-op Star Zrt. a helyi értékek megőrzése mellett nagy figyelmet fordít támogatásokra, szponzorálásokra, a társadalmi szerep erősítésére. Célul tűztük ki, hogy a helyi közösség Támogató és Fejlesztő része kívánunk lenni, ezért is támogatjuk a Szeghalmon megrendezésre kerülő Mazsorett Fesztivált. A közösség támogatásának egy másik lépéseként szeghalmi üzletünk Coop Szuper Plusz minősítést kapott. A folyamatosan változó fogyasztói szokások, valamint egy új vásárlói réteg kiszolgálása céljából a Szuper Plusz boltkategória kínálatát, kiváló, ellenőrzött, állandó minőségű, közel kilencven százalékban hazai gyártású és előállítású termékek jellemzik, amelyeket közvetlenül a gyártótól vásárolunk. E kategória legfontosabb jellemzői a gyors bevásárlás, minőségi vásárlói környezet, törzsvásárlói kedvezményes akciók, prémium márkák, egészségtudatos termékek, friss hús, zöldség-gyümölcs, környezettudatosság, folyamatosan megújuló in-out választék, a jelenleginél szélesebb kínálat. Nagyon nagy figyelmet fordítunk az eladási árakra is, mert tisztában vagyunk azzal, hogy a jelen kihívásokkal teli gazdasági helyzetben ez minden magyar üzletlánc személyes feladata kell legyen – nyilatkozta Dr. Rédei István.”

A IV. Szeghalmi Mazsorett Fesztivál főszponzora Szeghalom Város Önkormányzat, fővédnöke Macsári József  Szeghalom Város Polgármestere.