Polgármester

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt a magam és Szeghalom Város lakói nevében abból az alkalomból ,hogy az Internet varázslatos világában ránk talált.

A technika e jelentős vívmányai lehetővé teszik az egész világ számára, hogy megismerkedjen mindenki azokkal az értékekkel, mellyel a több mint ezeréves Kis-sárrét fővárosa, Szeghalom rendelkezik.

Békés-megye Északi részének oktatási, kulturális, egészségügyi központja a Sebes-körös és Berettyó partján csodálatos természeti környezetben fekvő kisváros, a HORGÁSZ és VADÁSZ turizmus minden lehetőségének biztosításával.

A város környező településeken gyógyvizes strandokkal, madártani ritkaságokkal és olyan Európában is egyedülálló régészeti feltárásokkal, mely tájékoztat arról, hogy 6000 éve lakott ez a csodálatos vidék.

A város lakói vendégszeretők, olyan gasztronómiai különlegességek készítésének tudói, melyek fogyasztása igazi örömet nyújt nemcsak az ínyencnek számító bel- és külföldi vendégek számára.

A diákturizmus kedvező feltételeinek lehetőségeit kínálja a Péter András Gimnázium kollégiumi épületei, és a Várhelyi Ifjúsági Tábor, ahol kora tavasztól, késő őszig evezős, lovas, kerékpáros túrákat szerveznek kis- és nagy létszámú csoportok számára.

Rendkívüli lehetőségeket kínálunk a befektetők számára az Ipari Parkban és a Vállalkozói övezetben, melynek központja Szeghalom.

A mezőgazdasági befektetők számára földterületek bérleti lehetőségeinek kínálatával egyéb gazdasági együttműködés lehetőségeinek biztosításával.

Szeretném felébreszteni Önben az igényt, hogy személyesen is megkeressen bennünket, hogy felfedezze értékeinket.

Ismerkedjen meg mielőbb személyesen is a szép környezettel, faunával, flórával és mindazon értékekkel és lehetőségekkel, amelyeket biztosít Ön számára Szeghalom.

Mielőbbi találkozás reményében tisztelettel köszönti Önt:

 

Macsári József 
polgármester