Szeghalom Város honlapja

 Szeretettel köszöntöm Önt a magam és Szeghalom Város lakói nevében abból az alkalomból ,hogy az Internet varázslatos világában ránk talált.

Macsári József polgármester

Elérhetőségünk

Szeghalom Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

 

 

Ügyfélfogadási időpontok

hétfő
08:00 - 16:00
kedd
08:00 - 12:00
szerda
Z Á R V A
csütörtök
08:00 - 16:00
péntek
08:00 - 12:00
szombat
Z Á R V A
vasárnap
Z Á R V A

Kossuth u. 5. sz. alatt lévő Bölcsöde felújítása

A pályázat keretén belül felújításra kerül a Kossuth u. 5. sz. alatt lévő Bölcsőde épülete, melyhez Szeghalom Város Önkormányzata 17.970.000,- Ft összegű támogatást nyert a Belügyminisztériumtól.

A felújítás tartalmazza homlokzati nyílászárók lecserélését új korszerű műanyag nyílászárókra, felújításra kerülnek a hidegburkolattal borított helyiségek (fürdő, konyha, WC, öltöző) padló és csempeburkolatai. Lecserélésre kerülnek a vizes helyiségek szaniterei. Felújításra kerül a fedett terasz tetőhéjazata és burkolata, bejáratnál kialakításra kerül egy fedett szélfogó. A külső felújítási munkák tartalmazza az épület homlokzati vakolását új ereszdeszkázat és ereszcsatorna elhelyezését. Az épület belső helyiségei teljes belső meszelést kapnak.

Az épületgépészeti felújítás során új vízvezeték és szennyvízelvezető rendszer kerül kiépítésre a konyha a fürdő és a WC helyiségekben. A helyiségek radiátoraira hőfokszabályzó szelepek kerülnek felszerelésre. Megoldásra kerül ezen kívül a vizes helyiségek szellőzése ventillátorok felszerelésével.

A bölcsőde felújítási program tartalmazza még a jelenleg igen rossz állapotban lévő villamos-vezeték hálózat felújítását új vezetékek és szerelvények kiépítését.

Képgaléria

Látnivalók

Szálláshelyek

Vendéglátás