Szeghalom Város honlapja

 Szeretettel köszöntöm Önt a magam és Szeghalom Város lakói nevében abból az alkalomból ,hogy az Internet varázslatos világában ránk talált.

Macsári József polgármester

Elérhetőségünk

Szeghalom Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

 

 

Ügyfélfogadási időpontok

hétfő
08:00 - 16:00
kedd
08:00 - 12:00
szerda
Z Á R V A
csütörtök
08:00 - 16:00
péntek
08:00 - 12:00
szombat
Z Á R V A
vasárnap
Z Á R V A

Szeghalom, Petőfi utcai gyűjtőút szélesítése, felújítása gyalogátkelőhely kiépítése

Szeghalom Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv  Dél-alföldi Operatív Program Önkormányzati belterületi közutak fejlesztése pályázati kiírásra, az elbírálást követően a „Szeghalom, Petőfi utcai gyűjtőút szélesítése, felújítása gyalogátkelőhely kiépítése” című DAOP-3.1.1/B-09-2009-0009 azonosító számú pályázatunk 90 %-os támogatási intenzitással 84.362.000 Ft összegű támogatást nyert.

A pályázat tartalmazza a Petőfi utcai gyűjtőút 1 méterrel történő szélesítését a Bocskai utcai kereszteződéstől a püskökladányi vasúti kereszteződésig, az útburkolat teljes felújítását, a Bocskai utcai kereszteződésben 2 db autóbusz megállóhely kiépítését, és a Kinizsi utcai kereszteződésnél gyalogátkelőhely kiépítése közvilágítással együtt. Valamint megtörténik a vasút és a belterületi határ között meglévő burkolat teljes alap megerősítése. 

Képgaléria

Látnivalók

Szálláshelyek

Vendéglátás